lørdag 19. februar 2011

Sol og snø




Været var helt fantastisk i dag, så vi pakket kamera og gikk til Sørmarka. Vi var ute i tre timer, og for første gang på lenge ble Nikki helt utslitt. Stakkars valpen har sovet siden vi kom hjem for 7 timer siden.. Vi gikk ca 6 km, men vi kan nok gange Nikkis kilometerstand med 10, det var full fart hele tiden!:)

Nikki har lekt med hunder av alle størrelser og aldre i dag, hun diskriminerer ingen. Faktisk begynner hun stadig oftere å innta en meglerrolle når det blir gneldring, idag roet hun ned en hissig hannhund som var ute etter en annen hann. Rart at for bare 6 mnd siden ble hun redd dersom det kom mer enn en hund om gangen, da stod hun som regel gjemt mellom beina våre. Kjekt å se når gode gener og sosialisering virker sammen:)



"Kom då!"




Nikki nyter en snøvask









Gikk hardt for seg når hun lekte med en boxer og en berner sennen




Dagens favoritt var en 4 mnd gammel Weaten-valp, Nikki hadde
gjerne tatt en slik med seg hjem. Syns egentlig den lignet veldig på
en briardvalp.



Nikki gikk på rundgang i flokken, var ingen som orket å holde tritt
med henne mer enn en kort stund


Hilseritual

2 kommentarer:

  1. Så herlige bilder:) Merkelig nok så ligner Wheaten valper voldsomt på briard valper:) heheh. Håper vi snart kan treffest for tur igjen:) Og gjerne da og få med noen andre m briard:)

    Jeanett

    SvarSlett
  2. Takk for det:) Men av ein eller annen grunn ser bildene pixlete ut før du trykke på dei, finne kje heilt ut av bildebehandlingen i denna bloggen:/

    Me er med på tur me:)

    SvarSlett